Novosti

ODLICAN POČETAK SEZONE

Na Ilidži je 23.02.2019. godine održano takmičenje “WAKO GRAND PRIX BIH” na kome je učestvovalo oko 600 takmičara iz 9 zemalja. Sjajna organizacija takmičenja i sve pohvale za Nermina Bašovića i Kickboxing akademiju Ilidža.

Na prvom takmičenju u ovoj godini KBK “KULE” Trnovo je ostvario izvanredne rezultate: – Nikolina Vlaški, starije kadetkinje, kick light do 32 kg 1.mjesto;Ovo je bilo Nikolinino prvo takmičenje na kome je imala protivnicu svog uzrasta i kilaže i gdje je borbu odradila izvrsno i pobrala veliki broj simpatija zbog načina borbe.   – Džanela Mešić, starije kadetkinje, kick light do 46 kg 1.mjesto;

Ovo je bilo Džanelino drugo takmičenje, dvije ubjedljive pobjede, uz jos dosta rada pred njom su veliki rezultati.  

– Viktor Milić, stariji kadeti, low kick do 48 kg 1.mjesto i pehar za najboljeg kadeta takmičenja u low kicku. Viktor jos jednom dokazao klasu, tri meča – tri pobjede, predstavnik Crne Gore i dva predstavnika Moldavije,a uz sve to proglašen za najboljeg kadeta u low kicku i nastavio je sjajan niz od 14 mečeva bez poraza.

Ovom prilikom KBK “KULE” Trnovo se zahvaljuje Opštini Trnovo i gospodinu Nenadu Mišoviću koji su pomogli odlazak na ovo takmičenje.